דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי וגבינות
פשטידת ברוקולי עם הרבה גבינות וירקות
  • 1 לטגן בשמן הזית את הבצלים הקצוצים.
  • 2 להוסיף את הכרישה (חתוכה לעיגולים דקים - רק החלק הלבן), הגזרים, השום ותפוחי האדמה, ולהמשיך לטגן כ- 10 דקות, עד שמזהיב ורך.
  • 3 לשים בקערה את הברוקולי המופשר, לחתוך לחתיכות קטנות ולהוסיף את כל שאר החומרים, כולל כף גדושה קמח תופח.
  • 4 ניתן לשים בכל תבנית גדולה ומשומנת - אפשר תבנית פאי 28.
  • 5 לאפות בחום בינוני של 170-180 מעלות כחצי שעה, עד שמזהיב ואין נוזלים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אפשר "לשחק" עם הגבינות - לדיאטה גבינה 5% בתוספת ביצה, או בכלל לא להוסיף גבינות אלא רק ביצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 24.2% 31.5% 36.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב