גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידת ברוקולי וגבינות |
16 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אפשר "לשחק" עם הגבינות - לדיאטה גבינה 5% בתוספת ביצה, או בכלל לא להוסיף גבינות אלא רק ביצה.
המתכון באדיבות עדנה עטיה
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 209 | 107 |
חלבונים (גרם) | 13.82 | 7.05 |
פחמימות (גרם) | 16 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.42 | 1.74 |
שומנים (גרם) | 10.64 | 5.43 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.94 | 2.01 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 68.56 | 34.98 |
נתרן (מ"ג) | 607.28 | 309.84 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.5 | 1.78 |
מים (גרם) | 137.29 | 70.04 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 365.42 | 186.44 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.27 | 1.16 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.21 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.82 | 0.42 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.75 | 0.39 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.3 | 0.15 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 76.86 | 39.21 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.4 | 0.2 |
ויטמין C (מ"ג) | 38.54 | 19.67 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.26 | 0.13 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.37 | 0.7 |
ויטמין K (מק"ג) | 95.12 | 48.53 |
סידן (מ"ג) | 307.91 | 157.1 |
ברזל (מ"ג) | 1.27 | 0.65 |
מגנזיום (מ"ג) | 29.72 | 15.16 |
זרחן (מ"ג) | 180.4 | 92.04 |
אבץ (מ"ג) | 1.07 | 0.54 |
אשלגן (מ"ג) | 372.48 | 190.04 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.56 | 0.29 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.11 | 0.06 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.41 | 0.21 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.54 | 0.79 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.37 | 0.7 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם