דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 863 גרם למנה\יחידה (כל מנה 150-200 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל בשר עם ירקות שורש
ירקות השורש עושים את ההבדל
  • 1 צולים את הבשר (עדיפות לכבש - ראו מידע נוסף) משני צידיו עד להשחמתו.
  • 2 חותכים את הירקות לרצועות עבות. מקפיצים את ירקות השורש קלות.
  • 3 מסדרים בתנור חלק מירקות השורש בתחתית התבנית, מעל מסדרים את הבשר ומעל את ירקות השורש.
  • 4 מערבבים את היין עם המים, הרסק, הטימין, המלח והפלפל. יוצקים על הבשר, מכסים בנייר פרגמנט וכסף ומבשלים כשעה וחצי בחום של 180 מעלות. לאחר מכן, מוציאים את הכיסוי וממשיכים בישול של 15 דקות נוספות.
  • 5 בהגשה מגישים את הנתח עם ירקות השורש.
  • 6 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בקקאו נא.

הבשר על פי השף - צוואר כבש פרוס בעובי של 2 ס"מ. אפשר להשתמש בטלה. כמו כן, אפשר להשתמש באוסובוקו של בקר או עגל. אפשר להשתמש בלבבות או בתחתיות ארטישוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 36.3% 44.2% 14.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב