גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל בשר עם ירקות שורש |
5 מנות/יחידות, 863 גרם למנה\יחידה (כל מנה 150-200 גרם)
הבשר על פי השף - צוואר כבש פרוס בעובי של 2 ס"מ. אפשר להשתמש בטלה. כמו כן, אפשר להשתמש באוסובוקו של בקר או עגל. אפשר להשתמש בלבבות או בתחתיות ארטישוק.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 711 | 82 |
חלבונים (גרם) | 54.31 | 6.3 |
פחמימות (גרם) | 18 | 2 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.82 | 0.67 |
שומנים (גרם) | 44.56 | 5.16 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 15.81 | 1.83 |
כולסטרול (מ"ג) | 186 | 21.56 |
נתרן (מ"ג) | 994.27 | 115.24 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 6.32 | 0.73 |
מים (גרם) | 735 | 85.19 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 492.37 | 57.07 |
ויטמין B (מ"ג) | 18.01 | 2.09 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.32 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.67 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 14.44 | 1.67 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.86 | 0.22 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.6 | 0.07 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 120.34 | 13.95 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 5.18 | 0.6 |
ויטמין C (מ"ג) | 36.04 | 4.18 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.1 | 0.01 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.32 | 0.15 |
ויטמין K (מק"ג) | 320.6 | 37.16 |
סידן (מ"ג) | 139.82 | 16.21 |
ברזל (מ"ג) | 6.15 | 0.71 |
מגנזיום (מ"ג) | 96.03 | 11.13 |
זרחן (מ"ג) | 471.23 | 54.62 |
אבץ (מ"ג) | 9.5 | 1.1 |
אשלגן (מ"ג) | 1,286 | 149.08 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.57 | 0.3 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.48 | 0.06 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.99 | 0.23 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 14.01 | 1.62 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 12.73 | 1.48 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם