דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף ותפוחי אדמה ברוטב סויה וסילאן
כרעיים עם תפו"א
  • 1 מנקים, שוטפים וממליחים קלות את כרעי העוף. מעבירים יחד עם תפוחי האדמה לתבנית יציקה.
  • 2 מערבבים בשמן את התבלינים, רוטב הסויה והסילאן. יוצקים מעל את כרעי העוף ותפוחי האדמה ומורחים היטב.
  • 3 מפזרים מעל הכל את התימין ומוסיפים כוס מים לתבנית.
  • 4 אופים בחום של 190 מעלות כשעה, כשבאמצע האפייה הופכים את כרעי העוף וממשיכים לאפות עד להזהבה (רצוי לא לייבש את הנוזלים בתבנית במהלך האפייה. אפשר להוסיף מים במידת הצורך).
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית יציקה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 14.6% 48.2% 34.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב