מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (12 יחידות מאפינס)
- המאפינס
- תפוח אדמה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (338 גרם)
- גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
- קישוא - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (436 גרם)
- בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
- שום - 5 שיניים
- ביצה - 2 Large
- קמח לבן - 3 כפות גדושות - סה"כ (75 גרם)
- מלח - כפית שטוחה
- פלפל שחור - קורט
- לשימון התבניות
- תרסיס שמן קנולה - 12 מנות - סה"כ (4 גרם)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מאפינס טעים לארוחת הערב
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
- 2 לגרד לקערה את תפוחי האדמה, הגזרים, הקישואים והבצל, ולהגיר את הנוזלים.
- 3 להוסיף לקערה את השום, הביצים, הקמח והתבלינים, ולערבב.
- 4 לשמן בתרסיס שמן תבניות מאפינס חד פעמיות ולמלא אותן בתערובת עד 3/4 מגובהן.
- 5 לאפות בתנור במשך כ- 20-30 דקות או עד להזהבה.
- 6 לקרר, לשחרר מהתבניות ולהגיש מאפינס ירקות טעים בליווי סלט ירקות.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עוד ירקות לפי מה שאוהבים.
ציוד נדרש: תבנית שקעים למאפינס.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.4% |
6.9% |
14.9% |
69.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב