דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 622 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ירכי עוף עם אפונה ושומר
ארוחת צהריים משביעה
  • 1 לחמם את השמן בסיר.
  • 2 לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד להשחמה קלה.
  • 3 לפרוס את ראשי השומר, להוסיף לסיר ולערבב.
  • 4 להוסיף את העופות ולטגן מעט מכל צד.
  • 5 להוסיף את האפונה ולערבב (להפשיר קודם לכן).
  • 6 לתבל במלח, כורכום ופלפל שחור. להוסיף את המים.
  • 7 להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה. לבשל כשעה עד שרוב הנוזלים מצטמצמים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם אורז לבן/קוסקוס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 13.3% 49.5% 27.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב