דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 308 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חמין
חמין טעים של שבת
  • 1 לילה לפני יש להשרות את השעועית והחומוס במים לפחות ל- 12 שעות.
  • 2 להרתיח את השעועית והחומוס למשך כ- 10 דקות (אפשר גם ביחד), לסנן את המים ולשטוף.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן בסיר, להוסיף את כרעי העוף ולהמשיך לטגן מעט. להוסיף את השעועית הלבנה והחומוס שהרתחנו ושטפנו.
  • 4 לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות גדולות ולהוסיף לסיר. להוסיף גם את רסק העגבניות והתבלינים.
  • 5 למלא במים עד גובה הקטניות ולבשל למשך כשעה. להוסיף את החיטה ולבשל כרבע שעה נוספת.
  • 6 להוסיף את הביצים הקשות לסיר ואת ראש השום שאינו קלוף (מומלץ מאוד), לשים על פלטת שבת למשך כל הלילה ולהתענג על חמין ביתי מושלם!
  • 7 בתיאבון ושבת שלום חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף גם חצי כפית בהרט. ניתן להוסיף כמה ביצים קשות שרק רוצים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 9.5% 27.2% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב