מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (כ- 15 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
פאי רועים ביתי
- 1 להרתיח את תפוחי האדמה עם מים ומלח - להכנת פירה.
- 2 לטגן את הבצלים עם כף שמן אחת עד להשחמה על אש בינונית.
- 3 בקערה עמוקה לערבב את הבצל המטוגן עם פירה תפוחי האדמה, להוסיף ביצים, קמח, פלפל שחור, אבקת מרק בצל, אבקת מרק עוף (מי שלא משתמש באבקות יכול להשתמש במלח לפי הטעם).
- 4 להוסיף כורכום ולערבב היטב. את הפירה המוכן עם הבצל יש לחלק לשניים.
- 5 אופן הכנת הבשר הטחון עם הגזר: לטגן את הגזר עם כף אחת של שמן עד ריכוך כ- 8 דקות, להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עד שהבשר מוכן.
- 6 להוסיף תיבול: טריאקי, פלפל שחור, בהרט או תבלין קציצות, לערבב ולהניח בצד.
- 7 מסדרים בתבנית: שכבה ראשונה - מחצית מהפירה בצל, שכבה שנייה - מילוי בשר וגזר, שכבה שלישית ואחרונה - מחצית שנייה של הפירה בצל.
- 8 בסוף בשכבה האחרונה בעזרת מזלג ליצור צורה של שתי וערב.
- 9 לאפות בתנור על 180 מעלות למשך 50 עד 60 דקות.
- 10 עדיף לקרר את הפשטידה שעתיים לפני שאוכלים ולחמם כשצריך במיקרו מעט זמן או בתנור ממש מספר דקות.
- 11 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית פיירקס עגולה ומעט עמוקה - או חד פעמית עגולה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. אפשר לקרוא לזה גם פשטידת תפוחי אדמה עם בצל במילוי בשר טחון וגזר. ארוחה אחת עם ירק, פחמימה ובשר טחון - הכל בתבנית אחת.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.9% |
10.4% |
27.4% |
55.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב