דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 362 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פלפלים ממולאים ברוטב עגבניות
פלפלים ממולאים טעימים לצהריים
  • הכנת המילוי:
  • 1 שוטפים את האורז ושמים בקערה.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הבשר הטחון, מטגנים כ- 5 דקות נוספות, מסירים מהאש ומוסיפים לאורז.
  • 3 מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מערבבים היטב והתערובת מוכנה למילוי.
  • 4 חותכים את ראשי הפלפלים וממלאים בתערובת.
  • הכנת הרוטב והרכבת המנה:
  • 1 בסיר רחב מכינים את הציר: מטגנים את הבצל בשמן ומוסיפים את שאר המרכיבים. מוסיפים 2 כוסות מים, מסדרים מעל את הפלפלים, ומוסיפים עוד כוס מים (לפי הצורך).
  • 2 לאחר רתיחה מעבירים לאש נמוכה לשעה עד שעה ורבע בישול.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בפלפלים ממגוון הצבעים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 7% 24.5% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב