דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות של 100 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה דג סלמון כבוש
סלמון כבוש במלח, צילום: יגאל לוי
  • 1 מורידים מפילה הדג את העור (רצוי כשהוא חצי קפוא).
  • 2 מערבבים את את שאר החומרים יחד.
  • 3 עוטפים את הדג מכל הצדדים בחומרי הטעם, ומשארים את הדג במקרר עם החומרים למשך 36 שעות.
  • 4 לאחר מכן, שוטפים את הדג במים קרים ומחזירים למקרר.
  • 5 פורסים את הדג דק דק ומגישים.
  • 6 הדג יכול להיות במקרר עד 5 ימים.
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהייה במקרר. יש לשים לב שלא כל המלח והסוכר אכן נספגים בדג, ולכן הערך התזונתי עשוי להשתנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 16.1% 28.9% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב