דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (כ- 7 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טריו המבורגר אנטריקוט וטלה
ארוחת המבורגר בתוספת פטריות, צילום: אנטולי מיכאלו, מלון ענבל
  • הכנת ההמבורגרים (כ- 7 יחידות):
  • 1 יש לערבב את כל המרכיבים יחדיו כ- 5 דקות (לישה כמו בצק) עד לקבלת תערובת אחידה (את הבצל יש לטגן בשמן קודם לכן עד לקבלת צבע זהוב).
  • 2 לצנן את המסה כשעה.
  • 3 ליצור כדורים במשקל של 60 גרם ליחידה, להכניסם לפורמה מתכת מיועדת בקוטר 5 ס"מ, ולהניח את ההמבורגרים על מגש מרופד בניילון נצמד למשך לילה במקרר.
  • 4 להניח על גריל חם כ- 1-2 דקות מכל צד ולהגיש בתוך לחמנייה מיועדת (ניתן להוסיף מיונז, פלח עגבניה, עלה חסה ועוד).
  • הכנת הלחמניות (כ- 7 יחידות):
  • 1 ללוש את כל החומרים יחדיו (חוץ מכף שמן אחת) כ- 5 דקות עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק.
  • 2 למרוח מעל הבצק מעט שמן (בערך כף) ולהטפיח כ- 20 דקות.
  • 3 ליצוק לתבנית אלומיניום חד פעמית מרופדת בנייר משומן כדור בצק במשקל 30 גרם, ולהתפיח כ- 20 דקות עד להכפלת הנפח ותפיחה של הבצק עד לשפת הכלי.
  • 4 למרוח ביצה ומעט שומשום, ולאפות בתנור בחום על 180 מעלות כ- 15 דקות עד לקבלת לחמנייה זהובה. לצנן ולהגיש.
  • הכנת תוספת הפטריות:
  • 1 ליצוק את הפטריות על משטח חם.
  • 2 להוסיף את התיבול ולהגיש עם המנה.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: פורמה מתכת מיועדת בקוטר 5 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את פטריות השי מאגי ואת התוספות להמבורגר (חסה, עגבניה, מיונז וכו`). שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 30.5% 35.3% 33.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב