דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 324 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות (כ- 19 קציצות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בקר אפויות
בשר אפוי עדיף ממטוגן
  • 1 מערבבים את כל מצרכי הקציצות בקערה ומניחים בצד (אפשר בינתיים לשים במקרר).
  • 2 במחבת (אפשר בווק) מטגנים בשמן הזית את הירקות למשך כ- 10-15 דקות עד לריכוך קל. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומכבים את הגז.
  • 3 מניחים בתבנית (אפשר בחד פעמית) 3/4 מכמות הירקות. יוצרים כדורים מתערובת הקציצות, משטחים מעט ומניחים על הירקות. את יתר הירקות מפזרים על הקציצות.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בנתח בקר רזה: כתף, פילה, פילה מדומה. במקום פירורי לחם ניתן להשתמש בסובין שיבולת שועל.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפצה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 20.9% 40.1% 32.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב