דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 488 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נתחי פרגית עם פטריות פורטבלו ואספרגוס
ארוחת צהריים מהשף מישהו?, צילום: איל קרן
  • 1 במחבת פסים כבדה או בגריל צולים את הפרגיות עד לקבלת צבע יפה. כשהפרגיות מוכנות מניחים על קרש חיתוך ופורסים לרצועות לא דקות מדי.
  • 2 במחבת חלקה מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הפרגיות החתוכות ופטריות הפורטבלו. מקפיצים מעט ומוסיפים את האספרגוס, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך, מוסיפים את היין האדום, מצמצמים ושורפים את האלכוהול.
  • 3 מוסיפים את ציר הבקר, מערבבים ומצמצמים. לאחר שכל הרוטב הסמיך מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והבצל הירוק, מערבבים ומורידים מהאש.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בליווי פירה תפו"א.

הערך התזונתי לא כולל את פירה תפוחי האדמה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 23% 58% 14.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב