דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג קרפיון מטוגן עם פטרוזיליה ושום
להיזהר מהקוצים בדג
  • 1 משרים את פרוסות הקרפיון בקערה עם המים ומיץ הלימון למשך כשעה, ומסננים מהנוזלים.
  • 2 שמים בצלחת את קמח תפוחי האדמה עם המלח, הפלפל השחור והפפריקה החריפה, ומערבבים.
  • 3 מחממים את השמן במחבת (בהדרגה לפי הצורך), מקמחים את נתחי הדג בקמח, מטגנים משני הצדדים עד להשחמה ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
  • 4 מערבבים בקערה את הפטרוזיליה הקצוצה, השום הכתוש, שמן הזית ומיץ הלימון, ומזלפים על נתחי הדג המטוגנים.
  • 5 מגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זהירות - מלא עצמות, לא לילדים! זמן ההכנה כולל את זמן ההשריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 31.3% 47.9% 20.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב