מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 612 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
אין על שילוב פטריות עם יין אדום
- 1 לערבב היטב בקערה את קוביות חזה העוף עם שאר מרכיבי המשרה (מלבד השמן לטיגון העוף), ולהשרות כחצי שעה במקרר.
- 2 בסיר לטגן בשמן את הבצל, להוסיף את קוביות הגזר, אבקת מרק הפטריות והמים. לאחר רתיחה להנמיך לאש נמוכה. בינתיים במחבת טפלון גדולה לחמם את השמן הנותר, לטגן את קוביות העוף משני הצדדים למשך כדקה מכל צד ולהעביר לסיר.
- 3 לאחר בישול של כ- 15 דקות, לפזר את הפטריות והשמיר, ולבשל עוד כ- 5 דקות.
- 4 הכנת הפירה: לבשל את תפוחי האדמה והבטטה במי מלח עד לריכוך. לסנן ולהשאיר כף מהנוזלים. לרסק למחית חלקה. אפשר להוסיף כפית שמן (או קנולה או זית) ומעט פלפל שחור. להגיש מיד בתוספת תבשיל נתחי העוף.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
אפשר גם לא להגיש על מצע פירה תפוחי אדמה ובטטה - אבל מומלץ.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.2% |
10% |
37.8% |
46% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב