דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת תפוחים עם מייפל ואגוזים
שילוב מרכיבים מושלם פשוט
  • 1 לערבב את החמאה והסוכר.
  • 2 להוסיף ביצים, מיץ תפוזים, חלב, סוכר וניל וקליפת תפוז מגוררת.
  • 3 להוסיף קמח תופח ולערבב לתערובת אחידה.
  • 4 לשמן תבנית קוגלהוף.
  • 5 לפזר סוכר חום, קינמון ופלחים של תפוח אחד, ומעליהם צימוקים (או אוכמניות מיובשות).
  • 6 לשפוך את תערובת העוגה על התפוחים בתבנית.
  • 7 לסדר את פלחי התפוח הנוסף והאגוזים למעלה.
  • 8 להכניס לתנור על 170-180 מעלות למשך כ- 40-50 דקות.
  • 9 להוציא את העוגה ובעודה חמה למזוג מעל את סירופ המייפל.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 22.6% 8.1% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב