דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שזיפים קלה להכנה
אין על עוגת שזיפים
  • 1 מקציפים את הביצים והסוכר למשך 5 דקות.
  • 2 מוסיפים את השמן בהדרגה.
  • 3 מוסיפים את האשל ומערבבים הכל.
  • 4 מקפלים את הקמח המנופה לתוך התערובת עם מרית.
  • 5 חותחים את השזיפים לרבעים ללא הגלעין.
  • 6 משמנים תבנית קפיצית עגולה 26 ס"מ בחמאה ומפזרים קצת סוכר מעל.
  • 7 מניחים את השזיפים ומעל מוסיפים את העיסה.
  • 8 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות בטורבו למשך 45 דקות, מוציאים, מקררים ומוסיפים אבקת סוכר מעל.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 34% 8.9% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב