דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 342 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל חזה עוף עם תפוחי אדמה
ארוחת צהריים מושלמת
  • 1 בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את קוביות חזה העוף, וממשיכים בטיגון כ- 10 דקות נוספות.
  • 2 מוסיפים את תפוחי האדמה לעוד כ- 3 דקות של טיגון, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את האפונה וכוס עד כוס וחצי מים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים מעט את הלהבה לבינונית לעוד כ- 20-30 דקות בישול לצמצום נוזלים. בזמן ההגשה אפשר לפזר מעט שמיר על התבשיל.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 9.1% 42.4% 43.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב