דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 293 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף ממולא בשר ברוטב עגבניות שרי
בא לכם לצהריים חזה עוף ממולא?
  • 1 ממליחים קלות (לפי הטעם) את פרוסות חזה העוף.
  • 2 בקערה מערבבים יחד את כל מצרכי המלית (הבורגול צריך להיות מושרה לפני כן למשך כחצי שעה במים רותחים).
  • 3 ממלאים את נתחי חזה העוף בתערובת הבשר.
  • 4 מערבבים את רוטב הסויה, הדבש והפפריקה בשמן יחד, מורחים על נתחי חזה העוף הממולאים ומשהים במקרר כרבע שעה.
  • 5 מחממים את שמן הזית בסיר סוטג` בינוני (טפלון/קרמי), מטגנים עד להזהבה קלה ו"סוגרים" את נתחי חזה העוף הממולאים משני הצדדים.
  • 6 מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עד לריכוך קל. מערבבים בכוס המים הרותחים את אבקת מרק העוף, החריסה והכורכום, ויוצקים לסיר.
  • 7 מפזרים מעל הכל את הפלפל האדום היבש והטחון, האורגנו המיובש והבזיליקום המיובש, ומבשלים עוד כ- 30-40 דקות: תחילה כ- 10 דקות עם מכסה סגור עד שהעגבניות יגירו נוזלים, אח"כ ממשיכים לבשל עם מכסה מעט פתוח עד להסמכת הרוטב.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטג` בינוני (טפלון/קרמי).

הערך התזונתי לא כולל את הפלפלים האדומים המיובשים והטחונים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 18.7% 67.9% 11.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב