מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קיש נהדר לארוחת הערב
- הכנת הבצק:
- 1 מנפים את הקמח והמלח אל קערת מעבד המזון, מוסיפים את החמאה החתוכה לקוביות ולשים עד שתהיה תערובת אחידה ופירורית.
- 2 יוצקים עליה בעדינות את המים, ולשים קצת עד שנוצר גוש בצק.
- 3 מרדדים את הבצק לתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ ומכניסים לפריזר למשך כחצי שעה.
- 4 מוציאים מהפריזר, דוקרים את הטארט במזלג, מניחים עליו שעועית יבשה על מנת שלא יתפח ומכניסים את הטארט לתנור ל- 10 דקות בחום של 180 מעלות.
- הכנת המלית:
- 1 חותכים את פטריות השמפיניון לפרוסות ומקפיצים אותן במחבת כבדה עם שמן הזית, השום והמלח לכמה דקות, ולאחר מכן מניחים בשכבה אחידה על הטארט (שהוצאנו מהתנור).
- 2 באותה מחבת מקפיצים את פטריות הפורטבלו החתוכות לפרוסות עם שמן הזית, המלח והפלפל השחור. שמים בצד ומצננים.
- 3 בינתיים מערבבים את כל מצרכי תערובת השמנת והגבינות לפי הסדר.
- 4 מוסיפים את התערובת על השכבה של פטריות השמפיניון ומעל מסדרים את פטריות הפורטבלו.
- 5 את הכל מכניסים לתנור לעוד כ- 30 דקות בחום של 180 מעלות.
- 6 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.2% |
31% |
25.9% |
39.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב