דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בצק במלית פאי רועים
שדרוג נהדר לפאי הרועים הפופולארי
  • 1 בסיר לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים, לסנן, לקלף, למעוך לפירה ולתבל במלח וכורכום.
  • 2 במחבת לחמם את השמן ולטגן את הבצל להשחמה קלה. להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שמשנה את צבעו תוך כדי ערבוב. להוסיף את השום, הגזר והעגבניה, ולהוסיף גם את רסק העגבניות, המלח, הפלפל האנגלי, הפפריקה, עלה הדפנה והמים. להביא לרתיחה ולבשל עד שהנוזלים מצטמצמים.
  • 3 לפתוח את בצק העלים ולהכין עלה בגודל של תבנית מס` 26. לשמן את התבנית ולשים את עלה הבצק בפנים. להעביר את מלית הבשר לתבנית, מעליה את תערובת פירה תפוחי האדמה וליישר.
  • 4 להכין מיתרת הבצק פסים ולהניח על תערובת תפוחי האדמה בצורת שתי וערב. להבריש בביצה טרופה ולהכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך כ- 25-30 דקות עד שהמאפה מזהיב.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 24.2% 24.3% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב