דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בצק במלית פאי רועים
בצק במלית פאי רועים
בצק במלית פאי רועים
שדרוג נהדר לפאי הרועים הפופולארי

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בסיר לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים.
  • 2 לסנן, לקלוף ולמעוך לפירה.
  • 3 לתבל בחצי כפית מלח ובכורכום.
  • 4 במחבת לחמם את השמן.
  • 5 לקצוץ את הבצל ולהכניס למחבת, לטגן עד להשחמה קלה.
  • 6 להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שמשנה את צבעו.
  • 7 להוסיף את השום הכתוש, הגזר החתוך והעגבניה החתוכה.
  • 8 להוסיף את רסק העגבניות ולתבל במלח, פלפל אנגלי, פפריקה, עלה דפנה ומים.
  • 9 להביא לרתיחה ולבשל עד שהנוזלים מצטמצמים.
  • 10 לפתוח את בצק העלים.
  • 11 להכין עלה בגודל של תבנית מספר 26.
  • 12 לשמן את התבנית ולשים את עלה הבצק בפנים.
  • 13 לשפוך את מלית הבשר, מעליה את תערובת תפוחי האדמה וליישר.
  • 14 להכין מיתרת הבצק פסים ולהניח על תערובת תפוחי האדמה בצורת שתי וערב.
  • 15 להבריש בביצה טרופה.
  • 16 להכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך 25-30 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
  • 17 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מספר 26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)321134
חלבונים (גרם)15.36 6.39
פחמימות (גרם)3113
מתוכן סוכרים (גרם)2.73 1.14
שומנים (גרם)15.3 6.36
מתוכם שומן רווי (גרם)6.13 2.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)49.65 20.64
נתרן (מ"ג)722.17300.28
סיבים תזונתיים (גרם)2.03 0.84
מים (גרם)160.9966.94
ליקופן (מ"ג)0.440.18
ויטמין A (מק"ג)180.3374.98
ויטמין B (מ"ג)4.781.99
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.05
ויטמין B3 (מ"ג)3.471.44
ויטמין B5 (מ"ג)0.660.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.410.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.047.5
ויטמין B12 (מק"ג)1.330.55
ויטמין C (מ"ג)9.613.99
ויטמין D (מק"ג)0.10.04
ויטמין E (מ"ג)0.510.21
ויטמין K (מק"ג)4.681.94
סידן (מ"ג)32.0513.33
ברזל (מ"ג)1.890.78
מגנזיום (מ"ג)27.4711.42
זרחן (מ"ג)144.1459.93
אבץ (מ"ג)3.041.26
אשלגן (מ"ג)448.52186.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.20.08
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.180.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 24.2% 24.3% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז עם פול ושמיר

אורז עם פול ושמיר

מרק תירס

מרק תירס

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

עוגת גבינה באסקית

עוגת גבינה באסקית

עוגת ארל גריי, פרג ולימון

עוגת ארל גריי, פרג ולימון

עוגיות שקדים ללא גלוטן ממולאות תמרים

עוגיות שקדים ללא גלוטן ממולאות תמרים

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪