דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בצק במלית פאי רועים
בצק במלית פאי רועים
בצק במלית פאי רועים
שדרוג נהדר לפאי הרועים הפופולארי

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בסיר לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים, לסנן, לקלף, למעוך לפירה ולתבל במלח וכורכום.
  • 2 במחבת לחמם את השמן ולטגן את הבצל להשחמה קלה. להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שמשנה את צבעו תוך כדי ערבוב. להוסיף את השום, הגזר והעגבניה, ולהוסיף גם את רסק העגבניות, המלח, הפלפל האנגלי, הפפריקה, עלה הדפנה והמים. להביא לרתיחה ולבשל עד שהנוזלים מצטמצמים.
  • 3 לפתוח את בצק העלים ולהכין עלה בגודל של תבנית מס` 26. לשמן את התבנית ולשים את עלה הבצק בפנים. להעביר את מלית הבשר לתבנית, מעליה את תערובת פירה תפוחי האדמה וליישר.
  • 4 להכין מיתרת הבצק פסים ולהניח על תערובת תפוחי האדמה בצורת שתי וערב. להבריש בביצה טרופה ולהכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך כ- 25-30 דקות עד שהמאפה מזהיב.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)321134
חלבונים (גרם)15.35 6.38
פחמימות (גרם)3113
מתוכן סוכרים (גרם)2.73 1.14
שומנים (גרם)15.3 6.36
מתוכם שומן רווי (גרם)6.13 2.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)49.65 20.64
נתרן (מ"ג)720.35299.52
סיבים תזונתיים (גרם)2.02 0.84
מים (גרם)160.9966.94
ליקופן (מ"ג)0.440.18
ויטמין A (מק"ג)180.2674.95
ויטמין B (מ"ג)4.781.99
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.05
ויטמין B3 (מ"ג)3.471.44
ויטמין B5 (מ"ג)0.660.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.410.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)187.49
ויטמין B12 (מק"ג)1.330.55
ויטמין C (מ"ג)9.63.99
ויטמין D (מק"ג)0.10.04
ויטמין E (מ"ג)0.510.21
ויטמין K (מק"ג)4.681.94
סידן (מ"ג)32.0513.33
ברזל (מ"ג)1.880.78
מגנזיום (מ"ג)27.4511.41
זרחן (מ"ג)144.1259.92
אבץ (מ"ג)3.041.26
אשלגן (מ"ג)448.47186.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.20.08
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.180.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 24.2% 24.3% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.