דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 547 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל עוף עם תירס
הילדים לוקלוקו את האצבעות
  • 1 מטגנים את הבצל בסיר עד ריכוך והזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון קל כ- 3 דקות נוספות. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים בטיגון עוד כ- 5 דקות נוספות.
  • 2 מוסיפים את התירס ומערבבים. מוסיפים את התבלינים וכף רסק עגבניות, מערבבים ותיכף מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • 3 מוסיפים את חלקי העוף וממשיכים בבישול כ- 40 עד 45 דקות, עד צמצום נוזלים.
  • 4 מדי פעם אפשר להשקות את העוף ברוטב בעזרת כף גדולה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 10.7% 41.4% 44.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב