דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 547 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל עוף עם תירס
הילדים לוקלוקו את האצבעות
  • 1 מטגנים את הבצל בסיר עד לריכוך ולהזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון קל כ- 3 דקות נוספות. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים בטיגון עוד כ- 5 דקות נוספות.
  • 2 מוסיפים את התירס ומערבבים. מוסיפים רסק העגבניות והתבלינים, מערבבים ותיכף מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה.
  • 3 מוסיפים את חלקי העוף וממשיכים בבישול כ- 40 עד 45 דקות, עד לצמצום נוזלים. מדי פעם אפשר להשקות את העוף ברוטב בעזרת כף גדולה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 10.7% 41.3% 44.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב