מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מוקפץ לצהריים?
- 1 לערבב תבלינים, ביצה, קורנפלור, מיונז ומיץ לימון. להוסיף את העוף ולהשרות רבע שעה לפחות.
- 2 לחמם מחבת טפלון גדולה עם כף שמן ולצלות את רצועות העוף משני הצדדים כדקה מכל צד. להוציא את הרצועות ולשים בצד.
- 3 לאותה מחבת להוסיף כף שמן, לטגן את הבצל, להוסיף פלפל אדום ולבסוף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות.
- 4 להוסיף את רצועות העוף ואת התרד בסוף לחצי דקה.
- 5 להגיש מיד - עם או בלי תוספת.
- 6 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
17.9% |
62.3% |
16.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב