מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 390 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ממרח שמזכיר נשכחות מהעבר
- 1 קוצצים את הבצל היבש ומטגנים עד השחמה.
- 2 בינתיים, קולפים את הקישואים ומגררים על פומפיה גסה.
- 3 לאחר שהבצל השחים מוסיפים לסיר את הקישואים המגוררים וסוגרים עם מכסה.
- 4 מבשלים תוך בחישה מדי פעם עד שכל הנוזלים המופרשים מהקישואים מתאדים והקישואים רכים מאוד.
- 5 מוסיפים תיבול, בוחשים, טורפים את הביצים ומוסיפים לסיר בזרזיף דק תוך כדי בחישה.
- 6 ממשיכים לבשל עוד כ- 10-15 דקות תוך בחישה מדי פעם. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- 7 לאחר שהממרח מתקרר, מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף שום.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.1% |
25.9% |
15.8% |
46.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב