דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 377 גרם למנה\יחידה (כ- 7 מנות (סה"כ 20 קציצות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שיפטה - קציצות בקר עם בורגול
אין על הכופתאות של הפרסים
  • 1 מערבבים את כל מצרכי הקציצות בקערה.
  • 2 יוצרים מהתערובת כדורים בגודל הרצוי ומניחים בצד.
  • 3 הכנת המרק: מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד ריכוך והזהבה, מוסיפים את גרגירי החומוס ותפוחי האדמה, מערבבים ומוסיפים את התבלינים.
  • 4 מוסיפים כ- 3-4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • 5 מניחים את הקציצות בסיר אחד ליד השני וממשיכים בבישול כ- 45 דקות עד צמצום נוזלים.
  • 6 במשך הבישול אפשר לערבב את הסיר בתנועות סיבוביות בעדינות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לשלב גם בשר עוף טחון עם הבקר במתכון הזה, 250 גרם בשר בקר ו- 250 גרם עוף טחון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 10.6% 28.4% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב