דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשמן תבנית בשמן זית ולפזר את הבצלים (חתוכים לקוביות גסות) והשום.
  • 2 יש לתבל בפלפל ופפריקה מתוקה.
  • 3 הכינו את הרוטב - ערבבו יחד את הקטשופ, הדבש והחרדל - הוסיפו את היין.
  • 4 יש לצקת מהרוטב על העוף.
  • 5 הכניסו לתנור, בחום של 200 מעלות, ודאגו לכסות את התבנית בנייר אלומיניום.
  • 6 לאחר שעה ורבע/שעה וחצי - הסירו את המכסה והשאירו בתנור לרבע שעה נוספת.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף תפוחי אדמה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 17.6% 48.5% 30.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב