דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשמן תבנית בשמן זית ולפזר את הבצלים (חתוכים לקוביות גסות) והשום.
  • 2 יש לתבל בפלפל ופפריקה מתוקה.
  • 3 הכינו את הרוטב - ערבבו יחד את הקטשופ, הדבש והחרדל - הוסיפו את היין.
  • 4 יש לצקת מהרוטב על העוף.
  • 5 הכניסו לתנור, בחום של 200 מעלות, ודאגו לכסות את התבנית בנייר אלומיניום.
  • 6 לאחר שעה ורבע/שעה וחצי - הסירו את המכסה והשאירו בתנור לרבע שעה נוספת.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף תפוחי אדמה.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)328117
חלבונים (גרם)28.83 10.24
פחמימות (גרם)187
מתוכן סוכרים (גרם)4.89 1.74
שומנים (גרם)10.45 3.71
מתוכם שומן רווי (גרם)2.63 0.93
כולסטרול (מ"ג)94 33.38
נתרן (מ"ג)165.2258.67
סיבים תזונתיים (גרם)1.95 0.69
מים (גרם)210.0674.6
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)19.066.77
ויטמין B (מ"ג)9.043.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.1
ויטמין B3 (מ"ג)6.552.33
ויטמין B5 (מ"ג)1.430.51
ויטמין B6 (מ"ג)0.610.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)27.859.89
ויטמין B12 (מק"ג)0.320.11
ויטמין C (מ"ג)9.673.43
ויטמין E (מ"ג)0.30.11
ויטמין K (מק"ג)5.411.92
סידן (מ"ג)54.8219.47
ברזל (מ"ג)1.910.68
מגנזיום (מ"ג)42.5315.1
זרחן (מ"ג)234.283.17
אבץ (מ"ג)3.181.13
אשלגן (מ"ג)463.71164.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 17.6% 48.5% 30.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.