דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שוקיים אפויים בציפוי פירורי לחם
שוקיים אפויים בציפוי פירורי לחם
קראנצ`י וטעים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בצלחת אחת מערבבים את הביצה, מיץ הלימון והתבלינים.
  • 2 בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם, השומשום ושמן הזית.
  • 3 טובלים תחילה את שוקי העוף בתערובת הביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם.
  • 4 מניחים את שוקי העוף בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות על תוכנית טורבו לפחות ל- 40 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
  • 5 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. רצוי לאכול חם ישר מהתנור (ובידיים - ללא סכו"ם).

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)358276
חלבונים (גרם)25.75 19.87
פחמימות (גרם)1612
מתוכן סוכרים (גרם)0.13 0.1
שומנים (גרם)20.73 16
מתוכם שומן רווי (גרם)4.27 3.3
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)125.79 97.06
נתרן (מ"ג)513.43396.17
סיבים תזונתיים (גרם)0.5 0.38
מים (גרם)63.5449.03
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)45.6135.19
ויטמין B (מ"ג)7.015.41
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.2
ויטמין B3 (מ"ג)5.133.96
ויטמין B5 (מ"ג)1.210.93
ויטמין B6 (מ"ג)0.340.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.8710.7
ויטמין B12 (מק"ג)0.380.29
ויטמין C (מ"ג)1.050.81
ויטמין D (מק"ג)0.380.29
ויטמין E (מ"ג)0.490.38
ויטמין K (מק"ג)4.813.71
סידן (מ"ג)56.8543.86
ברזל (מ"ג)1.511.16
מגנזיום (מ"ג)22.4117.29
זרחן (מ"ג)175.2135.18
אבץ (מ"ג)2.491.92
אשלגן (מ"ג)243.99188.26
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.871.45
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.531.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.942.27
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.51.93

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 33% 41% 25.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.5 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.