דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שוקיים אפויים בציפוי פירורי לחם
שוקיים אפויים בציפוי פירורי לחם
קראנצ`י וטעים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בצלחת אחת מערבבים פירורי לחם, שומשום ושמן זית.
  • 2 בצלחת שנייה מערבבים ביצה, מיץ לימון ותבלינים.
  • 3 טובלים תחילה את השוק בביצה ואח"כ בפירורי הלחם.
  • 4 מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על טורבו ב- 180 מעלות לפחות ל- 40 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

רצוי לאכול חם ישר מהתנור (ובידיים - ללא סכו"ם).

- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)443254
חלבונים (גרם)37.87 21.69
פחמימות (גרם)169
מתוכן סוכרים (גרם)0.1 0.05
שומנים (גרם)24.49 14.02
מתוכם שומן רווי (גרם)5.3 3.03
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)168.09 96.27
נתרן (מ"ג)554.28317.46
סיבים תזונתיים (גרם)0.38 0.22
מים (גרם)92.6353.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)46.2526.49
ויטמין B (מ"ג)10.656.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.350.2
ויטמין B3 (מ"ג)7.934.54
ויטמין B5 (מ"ג)1.761.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.490.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.169.83
ויטמין B12 (מק"ג)0.520.3
ויטמין C (מ"ג)0.830.48
ויטמין D (מק"ג)0.440.25
ויטמין E (מ"ג)0.520.3
ויטמין K (מק"ג)6.243.57
סידן (מ"ג)61.7235.35
ברזל (מ"ג)2.021.16
מגנזיום (מ"ג)32.6618.71
זרחן (מ"ג)256.51146.92
אבץ (מ"ג)3.762.16
אשלגן (מ"ג)345.86198.08
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.741.57
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.241.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.312.47
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.642.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 31.3% 48.3% 19.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.