דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקיים אפויים בציפוי פירורי לחם
קראנצ`י וטעים
  • 1 בצלחת אחת מערבבים את הביצה, מיץ הלימון והתבלינים.
  • 2 בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם, השומשום ושמן הזית.
  • 3 טובלים תחילה את שוקי העוף בתערובת הביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם.
  • 4 מניחים את שוקי העוף בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות על תוכנית טורבו לפחות ל- 40 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
  • 5 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. רצוי לאכול חם ישר מהתנור (ובידיים - ללא סכו"ם).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 33% 41% 25.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב