דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 275 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לזניית פתיתים
לזניה מקורית נהדרת מפתיתים, צילום: סטודיו אסם
  • 1 מטגנים היטב בשמן הזית את הבשר במחבת עם שיני השום הקצוצות. מורידים מהאש.
  • 2 מערבבים את הפתיתים המבושלים, הבשר עם הבצל המטוגן, הביצים, שתי העגבניות הקלופות והפטריות המטוגנות בקערה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3 משמנים היטב את תבנית האפייה בשמן זית.
  • 4 מכניסים את התערובת לתבנית תוך כדי הידוק ושיטוח.
  • 5 מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך שעה.
  • 6 נועצים קיסם עד שיוצא יבש לחלוטין.
  • 7 10 הדקות האחרונות: מניחים את פרוסות עגבניה אחת מעל הפשטידה. מכניסים לצלייה עד להשחמה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מומלץ להשתמש בתבנית קפיצית קוטר 26.

הערך התזונתי לא כולל את השמן שמשמש לטיגון הבצל והפטריות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 15.7% 28% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב