גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | לזניית פתיתים |
8 מנות/יחידות, 275 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)
ציוד נדרש: מומלץ להשתמש בתבנית קפיצית קוטר 26.
הערך התזונתי לא כולל את השמן שמשמש לטיגון הבצל והפטריות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 481 | 175 |
| חלבונים (גרם) | 28.39 | 10.31 |
| פחמימות (גרם) | 56 | 20 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 3.2 | 1.16 |
| שומנים (גרם) | 15.96 | 5.8 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.28 | 1.92 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
| כולסטרול (מ"ג) | 142.36 | 51.7 |
| נתרן (מ"ג) | 193.53 | 70.28 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 1.31 | 0.48 |
| מים (גרם) | 165.58 | 60.13 |
| ליקופן (מ"ג) | 1.96 | 0.71 |
| ויטמין A (מק"ג) | 56.29 | 20.44 |
| ויטמין B (מ"ג) | 7.41 | 2.69 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.09 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.33 | 0.12 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 5.35 | 1.94 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 1.18 | 0.43 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.41 | 0.15 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 32.7 | 11.87 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 2.16 | 0.79 |
| ויטמין C (מ"ג) | 16.89 | 6.13 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.52 | 0.19 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.86 | 0.31 |
| ויטמין K (מק"ג) | 2.8 | 1.02 |
| סידן (מ"ג) | 38.05 | 13.82 |
| ברזל (מ"ג) | 2.88 | 1.05 |
| מגנזיום (מ"ג) | 30.4 | 11.04 |
| זרחן (מ"ג) | 246.34 | 89.45 |
| אבץ (מ"ג) | 4.66 | 1.69 |
| אשלגן (מ"ג) | 558.42 | 202.78 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.58 | 0.21 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.48 | 0.18 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.95 | 0.35 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.89 | 0.32 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם