גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | לזניית פתיתים |
8 מנות/יחידות, 275 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)
ציוד נדרש: מומלץ להשתמש בתבנית קפיצית קוטר 26.
הערך התזונתי לא כולל את השמן שמשמש לטיגון הבצל והפטריות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 481 | 175 |
חלבונים (גרם) | 28.39 | 10.31 |
פחמימות (גרם) | 56 | 20 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.2 | 1.16 |
שומנים (גרם) | 15.96 | 5.8 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.28 | 1.92 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 142.36 | 51.7 |
נתרן (מ"ג) | 193.53 | 70.28 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.31 | 0.48 |
מים (גרם) | 165.58 | 60.13 |
ליקופן (מ"ג) | 1.96 | 0.71 |
ויטמין A (מק"ג) | 56.29 | 20.44 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.41 | 2.69 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.09 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.33 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.35 | 1.94 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.18 | 0.43 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.41 | 0.15 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 32.7 | 11.87 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.16 | 0.79 |
ויטמין C (מ"ג) | 16.89 | 6.13 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.52 | 0.19 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.86 | 0.31 |
ויטמין K (מק"ג) | 2.8 | 1.02 |
סידן (מ"ג) | 38.05 | 13.82 |
ברזל (מ"ג) | 2.88 | 1.05 |
מגנזיום (מ"ג) | 30.4 | 11.04 |
זרחן (מ"ג) | 246.34 | 89.45 |
אבץ (מ"ג) | 4.66 | 1.69 |
אשלגן (מ"ג) | 558.42 | 202.78 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.58 | 0.21 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.48 | 0.18 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.95 | 0.35 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.89 | 0.32 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם