דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 199 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי תערובת הגבינות.
  • 3 לערבב היטב בקערה נוספת את כל מצרכי רוטב העגבניות (ייתכן ולא יהיה צורך לעשות שימוש בכל כמות הרוטב - לפי ההעדפה האישית שלכם).
  • 4 להשרות מעט את דפי הלזניה במים רותחים.
  • 5 למרוח מעט מהרוטב על תבנית אפייה מלבנית ומעל להניח 4 דפי לזניה (למלא את המקומות הריקים בדפי לזניה שבורים בגודל המתאים).
  • 6 למרוח 1/3 רוטב מעל, חצי מכמות תערובת הגבינה ושוב 4 דפי לזניה.
  • 7 מעל לשים 1/3 נוסף של רוטב ומעל את חצי כמות תערובת הגבינה הנותרת.
  • 8 לסגור עם 4 דפי לזניה אחרונים ומעל למזוג את שארית הרוטב.
  • 9 לגרד מעל את הפרמזן (ניתן גם לגרד לאחר האפייה ולפני ההגשה).
  • 10 לאפות את הלזניה מכוסה בנייר אפייה ומעל נייר כסף (על מנת שנייר הכסף לא יידבק לגבינות) למשך כחצי שעה.
  • 11 להסיר את ניירות האפייה והכסף, להוסיף מלמעלה עוד מעט גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות, ולאפות עוד כרבע שעה.
  • 12 מתקבלת לזניה גבינות מושלמת - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפזר בין השכבות עלי בזיליקום שלמים (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 30X18 ס"מ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)210 קלוריות106 קלוריות
חלבונים18.5 גרם9.3 גרם
פחמימות13 גרם7 גרם
מתוכן סוכרים320.6 מ"ג161.5 מ"ג
שומנים9.4 גרם4.7 גרם
מתוכם שומן רווי4.6 גרם2.3 גרם
מתוכם שומן טראנס9.2 מ"ג4.7 מ"ג
כולסטרול72.9 מ"ג36.7 מ"ג
נתרן820.1 מ"ג413 מ"ג
סיבים תזונתיים1.2 גרם0.6 גרם
מים39.6 גרם19.9 גרם
ליקופן0 מק"ג0 מק"ג
ויטמין A20.7 מק"ג10.4 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)319.8 מק"ג161 מק"ג
ויטמין B112.1 מק"ג6.1 מק"ג
ויטמין B256.9 מק"ג28.6 מק"ג
ויטמין B322 מק"ג11.1 מק"ג
ויטמין B5196.5 מק"ג99 מק"ג
ויטמין B643.8 מק"ג22.1 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B95.4 מק"ג2.7 מק"ג
ויטמין B120.2 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C2 מ"ג1 מ"ג
ויטמין D0.3 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין E129.6 מק"ג65.3 מק"ג
ויטמין K0.3 מק"ג0.2 מק"ג
סידן341.4 מ"ג171.9 מ"ג
ברזל291.8 מק"ג146.9 מק"ג
מגנזיום7.1 מ"ג3.6 מ"ג
זרחן25.7 מ"ג13 מ"ג
אבץ186.1 מק"ג93.7 מק"ג
אשלגן24.3 מ"ג12.2 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות290.2 מ"ג146.1 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 37.5 מ"ג3.8 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6231.5 מ"ג116.6 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות436.2 מ"ג219.7 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9396.5 מ"ג199.7 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 22.4% 44.1% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
לזניה עם גבינות ורוטב עגבניות
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪

מה דעתך?