דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

264 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כריך ביצה קשה קלאסי
הכריך הכי ישראלי שיש, צילום: יח"צ
  • 1 חוצים את הלחמניה לרוחבה.
  • 2 מורחים את ממרח האיולי משני צידי הלחמניה, מניחים בתפזורת את טלטלי הגזר, המלפפון, נבטי החמנייה, טבעות הצנונית והבצל סגול.
  • 3 חותכים את הביצה הקשה ומניחים מעל הירקות בסנדוויץ`.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את נבטי החמנייה הטריים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 20.4% 17.5% 56.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב