דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

498 גרם לכל המתכון

  • פיתה רגילה - יחידה (100 גרם)
    חמה וטרייה או לחמניה
  • חציל - 1/4 יחידה בינונית - סה"כ (83 גרם)
    4-5 פרוסות חצילים אפויות
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לשימון החצילים - לפי הצורך
  • עגבנייה - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (86 גרם)
    פרוסה דק
  • ביצה קשה - גודל ממוצע (58 גרם)
    חומה
  • בצל - 30 גרם
    חתוך לקוביות
  • פלפל ירוק חריף - 1/2 יחידה קטנה - סה"כ (23 גרם)
    פרוס לפי הטעם
  • פטרוזיליה - 2 גבעולים בינויים - סה"כ (20 גרם)
  • סלט טחינה - 3.5 כפות - סה"כ (53 גרם)
    3-4 כפות
  • עמבה - כף (16 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סנדוויץ` סביח
כריך סביח נהדר, צילום: יח"צ
  • 1 בפיתה מסדרים את החצילים האפויים עם מעט שמן, מעל מסדרים את העגבניה, הביצה, הפטרוזיליה והבצל הקצוץ.
  • 2 את הטחינה והעמבה יוצקים מעל ומגישים.
  • 3 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 32.9% 15.8% 48.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב