דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטה עם חזה עוף ברוטב עגבניות שרי
ארוחת צהריים פשוט נהדרת
  • 1 מחממים את 2 כפות שמן הזית במחבת (ציפוי טפלון/קרמי) ומקפיצים את רצועות חזה העוף תוך כדי ערבוב עד להזהבה קלה. מוציאים לכלי נפרד.
  • 2 מוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית נוספות ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את רצועות הפלפל והגזר, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד לריכוך קל.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את עגבניות השרי, הצ`ילי המתוק, המלח ורצועות העוף, ומבשלים עד לריכוך קל. מוסיפים את המים הרותחים ואבקת מרק העוף, ומערבבים. מפזרים מעל בזיליקום וממשיכים לבשל כ- 10 דקות עד להסמכת הרוטב.
  • 4 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים מנוזלים, מוסיפים את שמן הזית והמלח, ומערבבים.
  • 5 מחלקים למנות ונהנים.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקפצה וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום אבקת המרק ניתן להוסיף עוד מעט מלח. במקום רוטב בולונז עם בשר בקר החלטתי להמציא רוטב עם חזה עוף והילדים שלי אהבו מאוד - מומלץ!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 11.5% 33.4% 50.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב