מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תרגישו כאילו אתם במסעדה אסייאתית
- 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה, מוסיפים את השום ומערבבים לדקתיים.
- 2 מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים עד שהן מלבינות ומוכנות לאכילה.
- 3 מוסיפים את רוטב הסויה, התבלינים ועשבי התיבול, ומערבבים היטב.
- 4 בודקים את התיבול ובמידת הצורך מוסיפים את המלח והפלפל השחור. מוסיפים את המים, מערבבים, מבשלים עוד כ- 10 דקות ומסירים מהאש.
- 5 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.7% |
17% |
62.7% |
17.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב