מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 73 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כל האורחים יבקשו מכם את המתכון
- 1 מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף תפוח ויציב.
- 2 מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את הדבש, התה והשמן בזרם דק. בסוף מוסיפים את היבשים (הקינמון, הציפורן, אבקת הקקאו, השוקולית והקמח התופח) בהדרגה ובתנועות קיפול.
- 3 יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית עגולה (קוטר 24-26 ס"מ - תלוי בגובה העוגה שרוצים) משומנת, מפזרים מעל את התמרים היבשים הקצוצים ושוב יוצקים את שאר הבלילה.
- 4 מפזרים מעל את אגוזי המלך וסוכר הדמררה.
- 5 אופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש (רצוי לא לייבש יותר מדי). תיהנו מעוגת דבש ואגוזים פשוט נהדרת!
- 6 בתיאבון וחג שמח
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר. התמרים מוסיפים מאוד לטעם - לא כדאי לוותר עליהם.
ציוד נדרש: תבנית עגולה משומנת בקוטר 24-26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
30.8% |
10.2% |
57.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב