מצרכים למתכון
28 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (25-30 קציצות דג)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גם בראש השנה זה נפלא
- 1 בקערה לערבב היטב את כל מצרכי תערובת הדג.
- 2 להשהות כחצי שעה לספיגת טעמים.
- 3 לסיר שטוח ורחב למזוג כ- 2 ליטר מים, להוסיף את קוביות הבצל, הגזר, הסלרי והתבלינים, ולהביא לרתיחה.
- 4 ליצור קציצות מתערובת הדג (כ- 30 קציצות), להניח בסיר ולבשל כשעתיים על אש נמוכה. לקרר מעט ולהכניס למקרר - טעים לאחר 24 שעות.
- 5 בתיאבון
לפסח להחליף את החלה ופירורי לחם ב- 4-5 כפות קמח מצה או שקית אחת של קניידלך מוכן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.2% |
13.6% |
40.8% |
40.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב