דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט שושני תפוחים בדבש
כל האורחים שלכם יגידו "וואו"
  • 1 הכנת התחתית: לערבב במיקסר עם וו גיטרה את הקמח והחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את שאר המצרכים היבשים ולערבב (המלח, הקינמון, אבקת הסוכר ואבקת השקדים). להוסיף את הביצה ולערבב עד איחוד. לעטוף את הבצק בניילון ולצנן במקרר לשעה לפחות.
  • 2 לרדד את הבצק ולהניח בתבנית פאי (תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ). לחורר את הבצק ולהקפיא 10 דקות. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות צלזיוס במשך 15-20 דקות חצי אפייה. לצנן. למרוח את תחתית הטארט בריבה.
  • 3 הכנת התפוחים: לגלען את התפוחים ולפרוס לפרוסות דקות בעודם שלמים (הכי נוח להשתמש במנדולינה לקבלת פרוסות דקות ואחידות). להרתיח את הסוכר עם המים ומיץ הלימון. כשכל הסוכר נמס לכבות את האש ולהוסיף את פרוסות התפוחים לסירופ. להשרות 10-15 דקות עד לריכוך.
  • 4 הכנת השושנים: לשמור 12-15 פרוסות תפוחים שלמות לציפוי שולי הטארט. את שאר הפרוסות לחתוך לחצאים. להניח 4 חצאים אחד מעל השני לאורך ולגלגל לצורת שושנה.
  • 5 לערבב את כל מרכיבי תערובת הרויאל.
  • 6 הרכבת העוגה: להניח את פרוסות התפוחים ששמרנו על שולי הטארט ואת שושני התפוחים להניח על התחתית בצורה נאה. למזוג את תערובת הרויאל בין התפוחים. לאפות בחום של 170 מעלות במשך כ- 20-30 דקות עד התייצבות המלית. כשהעוגה מוכנה, למרוח את התפוחים בסירופ הדבש. מתקבל טארט שושני תפוחים בדבש פשוט מושלם!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל העוגה אבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ.

המתכון כולו מיועד לתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. הבצק לתחתית מספיק גם לפאי נוסף בקוטר 20 ס"מ - לכן ישנה סטייה בערך התזונתי למנה. ניסיתי להקטין את מתכון הבצק לקוטר 24 בלבד ואז זה אומר להשתמש בשני שליש ביצה... לא נשמע ריאלי במטבח ביתי. מיתרת הבצק ניתן לקרוץ עוגיות למשל. באדיבות צמרת טייטלר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 20% 5.5% 72.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב