דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 565 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דגים ברוטב עגבניות עם נענע או כוסברה
  • 1 פורסים לעיגולים דקים את הבצלים ומטגנים בשמן עד הזהבה.
  • 2 מוסיפים את העגבניות (פרוסות לעיגולים) ומסדרים מעל הבצלים.
  • 3 מוסיפים את חתיכות הדג (נסיכת הנילוס או אמנון, פרוסות מרובעות) ומניחים מעל. מוסיפים 4-5 שיני שום שלמות בין הדגים.
  • 4 בקערה קטנה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב ומוזגים על הדגים.
  • 5 מבשלים את הדגים כחצי שעה (אם סמיך מדי אז להוסיף עוד מעט מים).
  • 6 כ- 10 דקות לפני סוף הבישול להוסיף את הנענע או הכוסברה.
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
האמנון בריא יותר מנסיכת הנילוס, מכיל פחות שומנים רווים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 14.5% 34.1% 45.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב