מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קציצות דג)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גרסא קצת אחרת לגפילטע פיש
- 1 לפרק את הדג ולטחון את הבשר שלו (לשמור את הראש והעצמות).
- 2 לשים בקערה את הדג הטחון, כפית מלח, כפית פלפל שחור, 2 בצלים קצוצים דק, ביצים וקמח מצה, ולערבב. להניח בצד לספיגת טעמים.
- 3 בסיר רחב לחמם את השמן ולטגן בו את הבצל הקצוץ הנותר עד שמתחיל להשחים.
- 4 להוסיף את הגזרים חתוכים באלכסון, ראשי הדג והעצמות.
- 5 לתבל במלח ופלפל ולהוסיף את המים.
- 6 כשהמים רותחים להכין קציצות מאורכות מתערובת הדג ולזרוק אותן פנימה.
- 7 להביא לרתיחה ולהנמיך, לבשל שעה-שעה ורבע עד שהקציצות מוכנות ולקרר.
- 8 להגשה להניח קציצת דג ומעליה גזר ומעט מהרוטב שהתקרש.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.9% |
19.9% |
53.4% |
22.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב