דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כדורי בשר בסגנון מרוקאי
ארוחת צהריים מרוקאית
  • 1 לגרד בצל אחד על פומפייה, לסחוט מנוזלים ולהוסיף לבשר טחון. להוסיף גם 2 שיני שום כתושות, ביצה, פירורי לחם ותבלינים (קורט מלח, קורט פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה, כחצי כפית אבקת מרק עוף, כחצי כפית כמון וכחצי כפית כורכום).
  • 2 לערבב היטב - כששמים את כל התבלינים בתערובת יש לבדוק את הטעם ובהתאם לתקן תיבול.
  • 3 לחמם בסיר מעט שמן ולהוסיף בצל מגורד ו- 5-6 שיני שום חתוכות לקוביות, לטגן ולהוסיף תפוח אדמה מגורד וגזר מגורד.
  • 4 להמשיך לטגן תוך ערבוב ולהוסיף עגבניות מגורדות + רסק עגבניות + פטרוזיליה + 2 כוסות מים רותחים + תבלינים (קורט מלח, קורט פלפל שחור, כפית סוכר, כפית פפריקה מתוקה, כחצי כפית אבקת מרק עוף, כחצי כפית כמון וכחצי כפית כורכום).
  • 5 לבשל במשך 10 דקות.
  • 6 ליצור כדורים (קציצות) קטנים ולבשל בתוך הרוטב 30 דקות על אש בינונית.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם אורז לבן או עם חלה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 14.6% 39.3% 42.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב