מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 323 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנת בשר גורמה לחגים
- 1 לאחר שמנקים ושוטפים היטב את בשר הטלה, מעבירים לתבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי) ומתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס.
- 2 יוצרים מספר חריצים בבשר ומחדירים את פרוסות השום.
- 3 מערבבים שמן זית ודבש יחד יוצקים על הבשר, מורחים היטב ומפזרים עלי תימין מעל.
- 4 מוסיפים את רבעי הבצל והמים לתבנית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לאפייה בחום של 190-200 מעלות כשעה ורבע.
- 5 מורידים את נייר הכסף ואופים עוד כרבע שעה עד לקבלת צבע ענברי כהה.
- 6 מעדן שמתאים לערבי חג - בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי).
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
40.7% |
50.7% |
7.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב