דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גלילי חזה עוף במילוי פטריות מוקפצות
  • 1 מטגנים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד השחמה.
  • 2 מוסיפים חומץ בלסמי וסוכר ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מוסיפים פלפל ומלח.
  • 3 מניחים חזה עוף אחד על החלק המבריק של נייר האלומיניום מרוח במעט שמן זית, כאשר הצד החלק כלפי מטה והצד השני הרחב יותר קרוב אלינו.
  • 4 מניחים כף מהמילוי הרצוי בחלק הרחב, מגלגלים ועוטפים בנייר האלומיניום.
  • 5 שמים בתנור למשך 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 6 מוציאים מהתנור וממתינים 10 דקות.
  • 7 פותחים את נייר האלומיניום ומסיימים בצריבה במחבת עד קבלת צבע זהוב.
  • 8 פורסים לחתיכות ומגישים עם רוטב טריאקי או צ`ילי מתוק.

ציוד נדרש: נייר אלומיניום.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 15.5% 56.8% 25%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב