דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בעזרת שמן הזית יש לטגן את השום.
  • 2 כאשר השום זהוב, הוסיפו את העגבניות הטריות ואת העגבניות היבשות, עד שהן מוציאות נוזלים.
  • 3 לאחר מכן ניתן להוסיף את היין והתבלינים.
  • 4 לקראת סוף הבישול הוסיפו את הבזיליקום.
  • 5 את הפסטה יש להרתיח בסיר עם מים חמים עד שנעשית רכה.
  • 6 מיזגו את הרוטב על הפסטה.
  • 7 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן לפזר גבינה מלוחה לפני ההגשה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש בספגטי מחיטה מלאה, ולבשל אותו "אל דנטה" כדי לשמור על אינדקס גליקמי נמוך יותר.

שיטת ההכנה כוללת בתוכה גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 3.9% 13.8% 76%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב