דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה ברוטב גבינות מושחת
פסטה ברוטב גבינות מושחת
פסטה ברוטב גבינות מושחת
פסטה קלה להכנה וטעימה בטירוף

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 2 במחבת או בסיר על להבה בינונית להמיס את החמאה, להוסיף את הקמח ולערבב היטב כך שלא יהיו גושים. להוסיף את החלב והשמנת, לערבב היטב עד לקבלת סמיכות ולכבות את הלהבה.
  • 3 להוסיף את הגבינות תשמרו קצת גבינות להגשה) והתבלינים, להדליק את הלהבה על חום בינוני ולערבב היטב עד שהכל חלק.
  • 4 להוסיף את הפסטה לרוטב ולערבב היטב - אם הרוטב סמיך מדי אפשר להוסיף מעט ממי בישול הפסטה. לטעום ולתקן טעמים (מלח/פרמזן).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לשטח בתבנית לפזר עוד גבינות ולהקרים בתנור - כך ייצא לכם מק אנד צ`יז!

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ירון!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)399310
חלבונים (גרם)13.2 10.25
פחמימות (גרם)3930
מתוכן סוכרים (גרם)3.5 2.72
שומנים (גרם)20.65 16.03
מתוכם שומן רווי (גרם)12.27 9.53
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.590.46
כולסטרול (מ"ג)61.16 47.48
נתרן (מ"ג)553.3429.58
סיבים תזונתיים (גרם)1.93 1.5
מים (גרם)9.567.42
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)57.1444.36
ויטמין B (מ"ג)0.290.22
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.863
ויטמין B12 (מק"ג)0.40.31
ויטמין C (מ"ג)0.310.24
ויטמין D (מק"ג)0.030.02
ויטמין E (מ"ג)0.150.12
ויטמין K (מק"ג)0.990.77
סידן (מ"ג)193.5150.23
ברזל (מ"ג)0.290.23
מגנזיום (מ"ג)7.445.78
זרחן (מ"ג)118.5392.03
אבץ (מ"ג)0.770.6
אשלגן (מ"ג)31.4624.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.240.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.941.51
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.651.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 27.5% 17.6% 52.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.