דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 171 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חביתה מקושקשת עם בצל, פטריות וגבינה
חביתה קלה להכנה וטעימה ביותר
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, מוסיפים את פטריות הפורטבלו הפרוסות (לפי הטעם האישי), וממשיכים לטגן על אש בינונית עד לאידוי נוזלי הפטריות.
  • 2 מוסיפים לביצים את יתר המרכיבים וטורפים היטב.
  • 3 מוסיפים את תערובת הביצים למחבת, מטגנים על חום גבוה תוך קשקוש עדין (בכף עץ! חבל לשרוט את המחבת) עד להתגבשות (כדאי להיזהר לא לייבש את הביצים). מגישים מיד.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 33.1% 36% 24.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב