דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל קציצות הקישואים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות קישואים מטוגנות
קציצות קישואים מתובלות וטעימות
  • 1 גררו את הקישואים על מגררת וסננו מהנוזלים.
  • 2 חתכו דק את הבצל וערבבו עם הקישואים.
  • 3 הוסיפו את קוביות השום וקוביות השמיר, הביצים, הקמח, המלח ועוד חצי סיבוב של פלפל שחור מהמטחנה (לפי הטעם). בחשו היטב.
  • 4 צרו קציצות שטוחות וטגנו משני הצדדים עד להשחמה. כל קציצה צריכה לקבל ליטוף קטן של שמן זית. מתקבלות קציצות קישואים מטוגנות טעימות וקלות להכנה!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון באדיבות דורות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 21.8% 18.6% 52.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב